Το Μάρτιο του 1983 ιδρύεται  στην Αθήνα από την φαρμακοποιό Νικολέττα- Κλαίρη Μιχαλάκου το φαρμακείο απέναντι από το Νοσοκομείο ο "Αγιος Σάββας", στην οδό Δημητσάνας 16 στους Αμπελοκήπους.

 

Το ξεκίνημα

Με βασικό όχημα την αγάπη για τον κόσμο και την προθυμία του προσωπικού να επιλύουμε κάθε πρόβλημα των ανθρώπων, που μας έχουν ανάγκη, κερδίζουμε αμέσως την αναγνώριση του κόσμου και την εμπιστοσύνη του.
Το φαρμακείο μας  είναι αφοσιωμένο στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και συμβουλών  στο χώρο της υγείας, αλλά και στο χώρο της αισθητικής-ομορφιάς, με γνώμονα τον σεβασμό προς τον ασθενή αλλά και τον υγιή πελάτη.
Το φυσικό κατάστημα είναι σήμερα στελεχωμένο με 8 εξειδικευμένους και έμπειρους συνεργάτες,  οι οποίοι είναι διαθέσιμοι κάθε στιγμή να προσφέρουν τις υπηρεσίες  και τις συμβουλές τους  σε κάθε πιθανή ανάγκη ή απορία σας. Γι ' αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας  κάθε στιγμή, είτε τηλεφωνικά είτε με το online chat, που διαθέτουμε.
Η γειτνίαση με τα Νοσοκομεία Άγιος Σάββας και Ελπίς δημιουργεί συνθήκες εξειδικευμένης εξυπηρέτησης των ασθενών, και ειδικά των ασθενών με καρκίνο , τόσο με τα ειδικά φάρμακα όσο και με τα κάθε είδους φαρμακευτικά και παραφαρμακευτικά σκευάσματα και βοηθήματα για την νόσο.
Σήμερα, μετά από 30 χρόνια εμπειρίας, είναι  τεράστια η γνώση και η πείρα μας σε ό,τι αφορά τους ασθενείς με καρκίνο του μαστού, όπου  οι ασθενείς αυτοί,σε μας θα μπορούν να βρουν όλα τα βοηθήματα που χρειάζονται: μαστούς, σουτιέν μαστεκτομής, μαγιό μαστεκτομής, γάντια λεμφοιδήματος, περούκες και πολλά άλλα που θα τους βοηθήσουν να ζουν το πρόβλημά τους στην πραγματική του διάσταση και θα τους παρέχουν όλα τα εφόδια για να συνεχίσουν την ζωή τους με χαμόγελο.
Αγαπώντας πολύ τη δουλειά μας, πιστεύοντας στον κοινωνικό ρόλο που ταχθήκαμε να υπηρετήσουμε και θεωρώντας ότι το φαρμακείο δεν αποτελεί μια απρόσωπη επιχείρηση , θέλουμε να προσφέρουμε στην ανακούφιση του πάσχοντος συνανθρώπου μας και στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του. Στόχος αλλά και πρόκληση για εμάς είναι η πλήρης ικανοποίηση των αναγκών σας.

 

Σήμερα ερχόμαστε να σας εξυπηρετήσουμε με έναν επιπλέον τρόπο.

Είναι γνωστό ότι, χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία, ένα μεγάλο μέρος του εμπορίου γίνεται πλέον ηλεκτρονικά. Ανταποκρινόμενοι στην πραγματικότητα αυτή δημιουργήσαμε και  το ηλεκτρονικό φαρμακείο www.pharm16.gr που είναι η προέκταση του φυσικού μας φαρμακείου.
Η πείρα 30 χρόνων στο χώρο της υγείας, της ομορφιάς και της αισθητικής με έμπειρους εξειδικευμένους συνεργάτες είναι πλέον διαθέσιμη για σας και στο χώρο του διαδικτύου.
Μέσω του www.pharm16.gr θα έχετε διαρκή ενημέρωση και για διάφορα θέματα υγείας, αφού ο φαρμακοποιός είναι, πάνω από όλα, ο δικός σας σύμβουλος υγείας.
Με την ίδια αγάπη φτιάξαμε και αυτή την ιστοσελίδα, μέσα από την οποία θα προσπαθήσουμε να σας ενημερώνουμε, δημοσιεύοντας άρθρα, συνδέσμους και πληροφορίες για την νόσο και την αντιμετώπισή της και με ποιούς τρόπους και βοηθήματα, θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε την νόσο, όσο το δυνατόν πιό ανώδυνα για εσας και τους δικούς σας ανθρώπους.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι με την δική σας πίστη και την βοήθεια των δικών σας ανθρώπων,μπορείτε και πρέπει να νικήσετε τον καρκίνο του μαστού, Είναι στο χέρι σας

Σε ότι μας αφορά,μην διστάσετε να ζητήσετε την βοήθειά μας,αποτελεί μεγάλη χαρά και τιμή για εμένα και τους συνεργάτες μου η επικοινωνία μαζί σας και  θα είμαστε πάντα κοντά σας παρέχοντάς σας σοβαρές και υπεύθυνες υπηρεσίες υγείας.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
η φαρμακοποιός
Κλαίρη -Νικολέττα Μιχαλάκου